Standard

Hääpäivä on jokaiselle parille ikimuistoinen kokemus ja sen tähden hääpäivän muistoihin on ihana palata yhä uudestaan kuvien avulla. Toinen meistä huolehtii siitä että päivänne ikuistetaan yhtenäiseksi kuvatarinaksi.


Alkaen 8h 2290€

Deluxe

Avioparina tiedämme kuinka tärkeäksi päivä muotoutuu tahdon -sanan ympärille. Teidän erityisenä päivänä olemme kumpikin ikuistamassa onnen ja ilon hetket yhdeksi monipuoliseksi kuvatarinaksi, joka herättää tunteita aina palatessanne kuvien pariin.


Alkaen 8h 2990€

Intiimi vihkiminen

Mikä olisi ihanampaa kuin yksityinen intiimi vihkiminen ja olemme erittäin otettuja päästessämme mukaan tällaiseen ainutlaatuiseen tilaisuuteen. Keskitymme ikuistamaan tilaisuuden jokaisen hetken tunteineen.


Ota yhteyttä

Hääpotretit

Toisinaan kauniit hääportetit ovat se mitä asiakkaamme haluavat. Vaikka keskitymme yleensä ikuistamaan koko hääpäivän tarinaksi, kuvaamme mielellämme myös hääpotretteja, joissa näkyy tunteet ja parin välinen yhteys.

ALKAEN 690 €

Kihla- / parikuvaus

Teidän väset tunteenne ovat uniikkeja eikä niitä voi kuvata helposti muutamalla sanalla. Tätä varten pyrimme ikuistamaan pariskuntakuviin parin välisen siteen tunteineen.

ALKAEN 450 €

Boudoir

Boudoir- /huomenlahjakuvat ovat hienostuneen sensuelleja, joissa korostetaan kuvattavan parhaita puolia. Kuvattavan parhaita ominaisuuksia korostetaan asusteilla ja erilaisilla asennoilla.  

ALKAEN 450 €

Haluisitko tietää lisää kuvauksesta kanssamme?

Katsothan ensin vielä alla olevat yleisimmät kysymykset kuvauksesta. Lähetämme mielellämme vielä tarkempaa tietoa kuvauksesta sekä kokonaisen gallerian nähtäväksi.

Haluisitko tietää lisää kuvauksesta kanssamme?

Katsothan ensin vielä alla olevat yleisimmät kysymykset kuvauksesta. Lähetämme mielellämme vielä tarkempaa tietoa kuvauksesta sekä kokonaisen gallerian nähtäväksi.

FAQ

Mitä voimme odottaa kuvaukselta?

Kuvitelkaa oikeita hymyjä. läheisyyttä ja ikuistettuja hetkiä. Nämä ovat kuviemme keskiössä. Tavoitteenamme on rento tunnelma pitäen sisällää juttutuokioita ja hersyvää naurua.

Mitä kuvaukseen yleensä kuuluu?

Kuvaus pitää sisällään sovitun ajan verran kuvausta, amaattimaisesti käsitellyt kuvat jpg -formaatissa, ilmaisen verkkogallerian kuville, sekä suunnittelu palaverin kanssamme joko Helsingissä tai puhelimitse.

Kuvaatteko aina yhdessä?

Deluxe pakettiin kuuluu kumpikin meistä. Muutoin tarkennamme kumpi on vapaana yhteydenoton myötä. Voitte toki aina toivoa jompaa kumpaa meistä kuvaajaksenne.

Kuvaatteko ryhmäkuvia hääpäivän aikana?

Tottakai kuvaamme! Emme yleensä julkaise näitä kuvia, mutta ymmärrämme hyvin kuinka tärkeitä ryhmäkuvat ovat teille ja läheisillenne.

Mitä vaaditaan varausta varten?

Varauksen vahvistamiseksi allekirjoitetaan aina kirjallinen sopimus kuvauksesta. Lisäksi hääpäivän kuvauksesta tulee varausmaksu maksettavaksi.

Millaisella kalustolla kuvaatte?

Käytämme Nikonin ja Sonyn ammattitason kameroita. 99% ajasta kuvaamme digitaalista kuvaa, toisinaan Karri tuo kuvauksiin filmi tai pikakameran mukaansa.

Voimmeko tilata kuvatuotteita muualta?

Kuvaukseen kuuluu aina vapaat kuvien teettämisoikeudet. Kauttamme toki saa tilattua laadukkaita FineArt -kuvia aina kokoon A3 asti.

Kuvaatteko ulkomailla?

Ehdottomasti kuvaamme! Rakastamme matkustelua. Mikäli olette suunnittelemassa häitä ulkomaille, ottakaa rohkeasti yhteyttä meihin ja katsotaan miten saisimme kuvauksen onnistumaan valitsemassanne paikassa.

Voisimmeko tavata ennen päätöksen tekoa?

Tapaamme erittäin mielellämme mahdolliset asiakkaamme ennen varausta ja juttelemme kaikesta kuvaukseen liittyvästä. Ottakaa ihmeessä yhteyttä ja sovitaan kahvittelu tuokio Helsingin
tai Turun keskustaan.


Valmiina aloittamaan?